Accenture storsatsar på Adobe AEM digital marketing

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ett av världens största konsultbolag, Accenture med 319 000 anställda börjar uttala stöd för favoritprodukter inom CMS/CXM samt formera nya erbjudanden inom digital marknadsföring.MKSE.com har tidigare uppmärksammat att bolaget satsat på att utbilda personal inom EPiServer, men årets största digital/interactive marknadsstöd verkar landa hos Adobe och AEM sviten. Accenture och affärsområdet Accenture Digital är både ny huvudsponsorer för årets Adobe Summit i USA och Europa och har kommit en bra bit i integrationen med 600 man starka Adobe...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.