Adidas kombinerar SDL Web med Demandware för redigerbar e-handel

In Nyheter, Salesforce Commerce Cloud, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Även SDL har valt att teama upp med tjänstebaserade Demandware när sportjättens uppdaterade e-handel skulle formas. I januari 2015 rullades Adidas Demandware-lösning först ut. En lösning som handlades upp redan 2011 (!). Därefter har Adidas sett en utmaning i att få hantering av content att funka bättre. Utan att för den delen överge Demandware. E-handelns presentationslager låg sedan tidigare inom Demandware. Men med hjälp av nya SDL Web’s frikopplade arkitektur så gjordes en lösning på SDL innehåll enklare kunde redigeras och översättningar hanteras på samtliga webbsajter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment