Adlibris måste göra mer med all kunddata, inleder samarbete med Avaus

In Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avaus VD Emma Storbacka passar på ett embargo under mitten av vecka 48. Det är nya kunden Adlibris som Avaus inlett ett samarbete tillsammans med. Adlibris ska vilja skapa en kundupplevelse i världsklass med nytt martechstöd.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Veronica Fras, Chief Customer Officer på Adlibris säger:

“Vi vill skala upp mycket mer, snabbare och verkligen göra rätt saker först, i rätt ordning. Det har varit en process där vi har sett den här möjligheten att Adlibris är unika med att redan ha så otroligt mycket kunddata, men vi har inte gjort tillräckligt mycket med den. Vi har inte utnyttjat den för att skapa en bättre kundupplevelse.”

Jonas Karlén, VD på kundsidan betonar att tajmingen är perfekt:

“Nu är Adlibris redo att växla upp och då passar det väldigt bra tidsmässigt för oss att köra det här med Avaus nu – att automatisera arbetssätt och processer, som ger oss långvarigt värde.”

Vilka handlar upp Salesforce i Sverige?
Upphandlingar och Preferenser. MKSE.com har en aktiv sektion med allt som händer inom området.
Emma Storbacka, VD på Avaus avslutar:

“Adlibris är en perfekt samarbetspartner för oss – ett ambitiöst och affärsdrivet bolag, som är redo att ta nästa steg i sin digitaliseringsresa. Med en ökad automatiseringsgrad möjliggör Adlibris en mer personaliserad upplevelse för sina kunder, men också en mer effektiv sälj- och marknadsfunktion.”

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Einstein 1 Platform adresserar att enbart 29 procent av alla datakällor integreras
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss