Adobe Sensei förser hela Adobes portfolio med AI och Machine Learning

In Adobe AEM, AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En månad efter Microsoft, Salesforce och IBMs mer eller mindre totala hängivelse för AI och machine learning svarar Adobe med samma mynt. Det kreativa, kundupplevelsefokuserade bolagets heltäckande svar har fått det spännande namnet Adobe Sensei.Adobe Sensei är en omfattande satsning som täcker alla tre huvudområden Creative Cloud, Adobe Document Cloud och Adobe Marketing Cloud (med Experience Manager). Målet är som i alla satsningar att förstå, snabbt tolka och på ett självlärande sätt sprida kundskapen kring olika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment