Aftonbladet Fotbollsbladet.se live på Escenic

In Escenic, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lagom till landslagets match mot Portugal i helgen släpper Aftonbladet och Kalle Jungkvist den nya Fotbollsbladet.se sajten på Escenic. Strukturellt liknar sajten nylanseringen Wendela.se. Sajten innehåller den nya linjära toppmenyen Aftonbladet.se vill testa samt titlar som fått en gräsmattegrön färg. En skillnad mot Wendela är att sajten är centrerad. Blogglänkar och webb-TV finns så klart på plats men funktionellt finns inget nytt överhuvudtaget. Trist, bladet. När ni ändå samlat ett affärsutvecklings- och programmeringsteam under några månader...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.