SiteVision dagarna 2009 välkomnar 240 kunder och partners

In Nyheter, Polopoly Atex, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Pratade med SiteVisions huvudutvecklare och delägare, Karl Eklöf på Senselogic om SiteVisiondagarna som arrangeras den 25 till 26 mars 2009 på Elite Stora Hotellet i Örebro. Hela 240 kunder och partners har anmält intresse för årets SiteVisiondagarna 2009. Under de två dagarna kommer flera föreläsningar och seminarier äga rum. 13 partnerföretag till SiteVision kommer ställa ut. Förutom ägarboalget är de Cybercom, Limepark, Logica, Objectware, Pulsen, Strateg, Etu, SiteSeeker, Mobilityguard, PortWise, Vizzit och VoiceCorp. En ny kund...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.