Aftonbladet på Windows Phone Marketplace, Microsoft betalar svenska app-företag

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Aftonbladet.se har under helgen presenterats i Windows Phone Marketplace. Därmed ansluter sig tidningen till en inte helt omfattande skara svenska appar på plattformen. Windows Phone appen finns tillgänglig för nerladdning här. Det är sedan tidigare känt i branschen att Microsoft hjälper flera välkända apptillverkare med utvecklingsresurser och övriga resurser för att inititera och snabbare slutföra arbetet med Windows Phone tredjepartsappar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment