Ahlstrom-Munksjö väljer samma digitala pappersbrukslösning som 250 andra bruk

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TietoEVRY berättar de vunnit Ahlstrom-Munksjö kontot för att digitalisera flera verksamhetskritiska MES-system (Manufacturing Execution System), inklusive tillhörande applikations- och plattformtjänster. Det via TietoEVRYs nya TIPS-lösning. TietoEVRYs TIPS-lösning är optimerad för massa-, pappers-, kartong-, icke-vävt-, mjukpappers- och tryckpappersindustri med användning av branschbeprövad bästa praxis. Det är det ledande MES-systemet (Manufacturing Execution System) och har redan installerats på över 250 pappersbruk i hela världen.

” – Ahlstrom-Munksjö inför förnyade affärsprocesser och moderna system för att kunna skapa en stark grund för effektiv hantering av bolagets globala verksamhet och ökad kundupplevelse. Den nya och kraftfulla plattformen kommer att ha stor positiv effekt på hur Ahlstrom-Munksjö arbetar genom att dra nytta av data och möjligheterna för fortsatt digitalisering”

Säger Kristiina Lammila, CIO på Ahlstrom-Munksjö.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Arctic Paper köper in ny B2B e-handel på Optimizely Commerce

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss