AMP-resultat nedvärderas av Google, början till slutet för accelererade sidor?

In Analys / Statistik, Nyheter, PWA, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utöver omskakande Core Web Vitals passar Google inför sommaren på att rulla ut flera större förändringar som påverkar hur egna sökmotorn framöver kommer agera. Det visar sig att de nya, främst First Contentful Paint (FCP)-fokuserade resultaten (som det visat sig ur ett SEO-perspektiv i förhållande till de andra mättalen) även följs av andra förändringar i hur t ex AMP kommer hanteras och prioriteras av sökmotorn framöver. Google väntas inom kort ta bort den lilla blixten och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon