Atea fick Umbraco CMS av Plakat

In Nyheter, Open source PHP, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svenska IT-konsulten Atea behövde hjälp när de ville ha en ny sajt och ett nytt CMS. Det fick de, från Umeåbaserade Plakat som kan .NET open source CMS:et Umbraco. Atea Sverige har 1 700 anställda på cirka 30 orter runt om i landet. Ska vi vara helt ärliga var väl detta inte något vi designmässigt baxnar av. Det blev "Powerpoint"-utséende med små typsnitt. Annons:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment