Avensia flyger över sina nya e-handelskunder

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Sitecore Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

E-handelstorsdag #2: Avensias e-handelskonsulter har gått ut med ny information om de senaste uppstartade projekten. Det ska pågå nyutveckling och kommande e-handlar från bl a:

Slöjd-Detaljer bygger på Avensias e-handelsramverk, Avensia Commerce Server och står närmast på tur för lansering. Den är även föremål för en ”Flygning”. En flygning är egna benämningen av en övning där:

”Avensia under en heldagsworkshop ger strategisk rådgivning till en e-handlare. Under Flygningen genomför Avensia en snabb och effektiv genomlysning av e-handlarens verksamhet och bidrar med kunskap och idéer. På en Flygning hjälper vi kunden att hitta det där lilla extra som skapar förutsättningar för en lönsam tillväxt”

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact e-handel far med osanning, Columbus, Vaimo och Avensia bör vara större

enligt Robin Gustafsson, VD på Avensia.

Avensia foksuerar numera både på EPiServer Commerce och Commerce Server. Tillsammans med stödprodukterna Apptus eSales samt inRiver PIM.

Kommentarer

Leave a Comment