Bazooka och SthlmConnection slås ihop, nu 43 anställda

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Från och med den 1 oktober blir kollegorna på den strategiska digitalbyrån SthlmConnection en del av Bazooka. Bazooka säger till MKSE.com de behövde bli fler medarbetare och stärka upp sitt strategiska erbjudande. SthlmConnection hade tydligen den kompetensen och de ville dessutom bli en del av ett större sammanhang.

”– Vi var såklart precis som alla andra oroliga under våren men nu när vi stänger förra året (19/20) så kan vi se att vi har ökat vår omsättning och vinstmarginal rejält. Vi gick in i Corona-krisen med en Årets byrå-vinst i ryggen och de flesta av våra kunder valde att satsa sig ur krisen, istället för att bromsa, vilket vi är enormt tacksamma för. Med gänget som kommer in från SthlmConnection kommer vi kunna ge ännu bättre service och leverera ännu bättre lösningar till våra kunder.”

Säger Bazookas vd Petra Blixman. Efter att SthlmConnection blir en del av Bazooka består nu byrån av 43 kollegor; projektledare, utvecklare, UX-designers, analytiker, designers, strateger.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordiska Museet handlar upp ny webbpartner och plattform, skapar mer gedigen innehållsstrategi