Belid köper in omfattande Centra och Sanity headless D2C e-handel

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Sanity by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av Europas större aktörer inom ljussättning, Belid Group med varumärken som Belid och Hersta, har just gått live med en ny D2C e-handel för just de två varumärkena. Commerce Mind berättar de stöttat med arbete kring affärsmål, strategi, produkter, kanalkonflikter, organisation, förutsättningar och plattformsval samt upphandling av leverantörer.

0 Mkr
omsätter gruppen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Syftet med e-handeln och plattformen, som är multi-varumärke, multi-marknad, multi-språk, multi-valuta etc. ska vara att kunna visa upp hela Belids köpbara sortiment för konsumenterna. Samt öppna upp för möjligheten att sälja till nya marknader samt kunna göra kundunika anpassningar på delar av sortimentet.

” – Jag är väldigt glad att vi tog hjälp av e-handelsspecialisten Commerce Mind i vår satsning. Det sparade mycket arbets- och kalendertid för oss, men framförallt fick vi en mer kostnadseffektiv och framtidssäker lösning som kan hjälpa oss att driva försäljningen de kommande åren.”

Säger Belid lightnings VD Peter Tafazoli. Det är en Centra e-handelsplattform med en tillhörande Sanity headless CMS där NoA Ignite Sverige genomförde den tekniska implementionen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omniarch fortsätter beställa och konfigurera åt största e-handlarna. Närmar sig 60, öppnar nytt kontor