Born Digital skapar konsultföretagsgrupp med 400 anställda, ska investera ytterligare 0,3 mdr

In CXM, E-handel, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Born Digital är ett nytt konsortium av digitalbyråer och företag. Born var via norska investmentbolaget Amp Eleven sedan tidigare delägare i MUM, Queenslab, Blead, Cure, Zebra Consulting, Regentor, Holly Tech, Aliby, Crepido och Eghed. Nu vill man under ett och samma varumärke göra större saker. Fokus är att leverera konsulttjänster och specialistkompetenser på den nordiska marknaden.

0 Mkr
investeras direkt i nya ventures
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Redan vid uppstart är Born Digital delägare i då totalt tio tech- och techrelaterade konsultföretag med sammanlagt omkring 400 anställda. Planen är att investera ytterligare 300 Mkr i Born Digital AB och att inom tre år vara delägare i 20-30 konsultföretag. Amp Eleven har utöver Born Digital redan investerat i följande nordiska bolag:

  • Stacc (mjukvara till bank och finans)
  • Shortcut (Inbyggd app-utveckling)
  • Maksimer (e-handel)
  • Kravia (digital inkasso)