Bra gränssnittsprototyper med Balsamiq Mockups

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Behöver ni mock-up's, gränssnittsprototyper / wireframes att basera en diskussion på i ert CMS-projekt så är Balsamiq Mockups en bra källa. På sajten kan ni enkelt skapa prototyper att utgå utifrån tillsammans med kund eller hela teamet. För den som tycker Visio är för omständigt (eller inte förberett några bra Visio mockup-mallar) eller inte tycker om att behöva mobilfota de kladdiga röda streck som dragits på whiteboarden. Nu behöver vi bara de där mobiltelefonerna med inbyggd...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.