Bravida satsar på RPA, säljer in robotarna som ”nya kompiskollegan”

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Emil Dahlin Group CIO på Bravida och enheten Digital Development släpper idag loss egna RPA-programmet och Boten BraBot för service- och installationsföretaget Bravida. Bravida sysselsätter inte färre än 10 000 kollegor, så det märks att mycket energi lagts ned på att lugna befintliga medarbetare och visa på hur tekniken varken är farlig i sig eller för de anställdas jobb. BraBot ska istället enligt informationen hjälpa de anställda med sysslor som att fylla ut formulär, skriva in...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon