Campar på EPiServer Community 3

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges Camping och Stugföretagares Riksorganisation har lanserat ett eget camping community, Camping.se/plus.

”Sveriges största semesterform”, camping, ska årligen locka hela 3 miljoner. Med communityt hoppas SCR inspirera några av dessa att dela med sig av egna erfarenheter och ge restips.

Installationen är en tämligen oförändrad out-of-the-box EPiServer Communuty 3 grundinstallation (det finns en del av dessa OTB:er numera) med alla originalfunktionerna aktiverade. Tweaks är att Clubs har blivit Campingklubbar och ett enkelt Twitter-flöde har lagts till.

Hur mår ett forum standardformulär 1A med miljoner potentiella besökare / medlemmar då? Sådär, enligt aktiviteten i forumet. De första trådarna skapades redan i september 2009 och sedan dess har enbart ett 20-tal svar kommit in. Det är förvisso osäkert hur länge forumet varit i test/betafas med externa besökare.

SCR, som även står bakom halv-integrerade Stuga.nu, ska dock ha credd för att de redan 2008 byggde en mobil, funktionsfokuserad variant av camping.se på mobil.camping.se.

M2b ståd bakom då www.camping.se lanserades på EPiServer CMS 4 för drygt två år sedan.

Leave a Comment