Canada Gooses omnikanal bjuder på frysboxar och ny svensk e-handel

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kanadensiska Canada Goose har släppt loss nya canadagoose.com/se/ för den svenska marknaden. Detta tillsammans med vissa omnikanalinitaitiv. Som de nya, egna ”frysboxarna” som placerats ut i strategiska butiker runt om i världen. Ned till -30 grader celsius ska det gå att komma samtidigt som en 15 000:- SEK jacka förhoppningsvis värmer kunden.

Canada Goose hoppas i vinter även mycket på sin egna etablering i Kina. Etablerade konkurrenter som italienska Moncler ska redan ha hela 40% av sin årliga omsättning (!) från Asien och det största landet. Just nu finns det Canada Goose över hela landet och på AliExpress samt Taobao. Det är bara det att de alla är fejk.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  J.Lindeberg väljer Grebban som ny partner inom strategi, teknik och design

Nya canadagoose.com återfinns på modeindustrins helt dominerande plattformsval, Salesforce Commerce Cloud. Den har försetts med en innehållstung man/kvinna-uppdelning som fungerar fint i mobilen. Det finns feta menyer med alla produktkategorier och en hel ”shop-finder” från lokaliserings-produktbolaget (!) Brandify Location Finder. SEK valutastöd erbjuds vid betalningen och Paypal är föredraget betaltjänst. Det finns Bazaarvoice och Confirmit.com för kundtjänst och feedback.

Canada Goose har jobbat med PFSweb och LiveArea som e-handelspartners.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.