Cloetta säljer snaskdesign på ny Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Magento-Sverige fick just ännu en fin referens. Det är Cloetta som lägger hela sin "brand store" (är de på väg ut eller inte?) på en svenskspråkig variant av plattformen. Malaco Zoo, Kexchoklad och Ahlgrens bilar designade handdukar och burkar (!) kommer gå att köpas in med en fraktavgift om 29:- SEK. Att det är en lamare variant av McDonalds rätt otippade fan-boy Tictail-handel från tidigare i år är genomskinligt. Även om den i sin tur kändes...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej, Vilken webbyrå har utvecklat webbsidan för Cloetta?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.