CombinedX bildar nytt bolag i Aspire

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aspire är nya namnet på sammanslagningen av Attentec och systemutvecklingsdelen på Nethouse. De erbjuder affärsutvecklande systemutveckling, digital innovation och IoT. Från och med den 1 oktober kommer Aspire verka fullt ut under det nya namnet. I våras meddelade CombinedX att man ville göra en satsning genom att slå ihop dotterbolaget Attentec med systemutvecklingsdelen på Nethouse.

0 st
anställda får bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Bolaget är indelat inom tre områden: Digital Innovation, Conected Things/IoT samt AI och Next Generation Technology.

”– Vi är nya men långt ifrån oerfarna. Även om förväntningarna och ambitionerna med Aspire liknar de som brukar finnas hos start-ups finns det en viktig skillnad. Vi är redan från start ca 100 specialistkonsulter och har en gedigen lista med framgångsrika kunder och projekt. Vi har hjälpt våra kunder att göra nya saker i 25 år.”

Säger Hans Dahlberg som är vd på Aspire.

Aspire har kontor i Stockholm, Linköping, Örebro och Borlänge. Bolaget har namnkunniga kunder som Telia, Transportstyrelsen, Skellefteå Kraft och GreenCargo och har genomfört innovationsdrivna projekt tillsammans med företag som Heartrunner, Micropower och Carbex.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  CombinedX CX avbryter inte sin börsnotering