Consid bakom ny digital närvaro för Ampiro

In Content Marketing, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ampiro är en konsultbyrå inom ledningssystem och styrning som även erbjuder den smarta digitala plattformen Asys. Företaget har i januari släppt en ny digital närvaro. Nya ampiro.se är framtagen av Consid tillsammans med inhouseteam hos kunden Ampiro, allt på Bootstrap JS plattform i Azure PaaS med Cloudflare och GTM. Consid ska nu jobba med content till den nya sajten och Asys samt marknadsföring och kampanjer i digitala kanaler för att visa upp den nya identiteten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon