Content Studio vann intranäten för Svenska Kyrkan, Uppsala län och Busslink

In Intranät, Microsoft .NET, Nyheter, Offentlig sektor, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

En liten hälsokontroll av svenska CMS:et Content Studio. Bolaget har historiskt främst haft sin kundrepresentation i de norra regionerna av landet. Inte otippat då moderbolaget Teknikhuset AB återfinns i Umeå. Bl a Norrmejerier och Skellefteå krafts webbplatser ligger på Content Studio Professional Edition 5.1.5004 från i februari 2008. Men i kundarean (ej egenutvecklad, på open source produkten YetAnotherForum.net) ekar det tomt. Senaste inlägget skrevs den 15 januari 2009. Content Studio grabbarna själva, med Langels Rey, tycker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mästarna Skelleftea.se är Sharepoint och Content Studio CMS användare av Bool (intranät) respektive Teknikhuset (externwebb).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.