Content Studio vann intranäten för Svenska Kyrkan, Uppsala län och Busslink

In Intranät, Microsoft .NET, Nyheter, Offentlig sektor, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

En liten hälsokontroll av svenska CMS:et Content Studio. Bolaget har historiskt främst haft sin kundrepresentation i de norra regionerna av landet. Inte otippat då moderbolaget Teknikhuset AB återfinns i Umeå. Bl a Norrmejerier och Skellefteå krafts webbplatser ligger på Content Studio Professional Edition 5.1.5004 från i februari 2008. Men i kundarean (ej egenutvecklad, på open source produkten YetAnotherForum.net) ekar det tomt. Senaste inlägget skrevs den 15 januari 2009. Content Studio grabbarna själva, med Langels Rey, tycker...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Mästarna Skelleftea.se är Sharepoint och Content Studio CMS användare av Bool (intranät) respektive Teknikhuset (externwebb).

Leave a Comment