Creuna bakom Stockholms Stad Android app

In Android, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Creuna har även fått visst mobilt ansvar för mångåriga kunden Stockholm.se. De släpper trevligt designade app'en Upptäck Stockholm för Android. GPS:en används för att lokalisera bad, parklekar och bäversafari nu när sommaren nalkas. Ja, Android först, iPhone får vänta. Ett tecken i tiden? Det är oklart om Creuna tagit in någon typ av underkonsulthjälp för projektet. Stockholm.se kör en tidigare version av EPiServer. De har även en egen mobilsajt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.