Creuna vann AniCuras upphandling av digital närvaro, samställer digital och fysisk upplevelse

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Creuna har en ny kund i höst, det är AniCura, som kallas en av Europas mest framstående koncerner inom veterinärmedicin som valt den månghövdade byrån för sin nya digitala närvaro och nya webbutveckling.

Fokus i uppdraget var att öka kännedomen om AniCura och deras tjänster i Sverige och Europa. Den digitala upplevelsen stämde tidigare inte överens med den faktiska upplevelsen när djurägare besökte en fysisk klinik.

AniCura har under de senaste åren expanderat kraftigt genom förvärv av kliniker över hela Europa. AniCura tar emot över 2 miljoner patienter per år, har 4000 medarbetare, 1200 veterinärer och över 200 djursjukhus och djurkliniker.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jula släpper ny digital plattform, e-handel och webb

Den nya externa sajten ska vara utvecklad med användaren i fokus. Creuna ska ha gjort en genomlysning av olika kundresor för att täcka in flera olika kundgrupper. Den nya designen används idag på sju marknader; Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Österrike och Nederländerna. En ny Episerver CMS webb med GTM, Google Fonts och CloudFlare har tagits fram.

E-handlare som valt nya plattformar och leverantörer

MKSE.com har listan över vilka byråer och konsulter som sitter på talangen Just Nu. Klicka här.