Creuna vann AniCuras upphandling av digital närvaro, samställer digital och fysisk upplevelse

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Creuna har en ny kund i höst, det är AniCura, som kallas en av Europas mest framstående koncerner inom veterinärmedicin som valt den månghövdade byrån för sin nya digitala närvaro och nya webbutveckling. Fokus i uppdraget var att öka kännedomen om AniCura och deras tjänster i Sverige och Europa. Den digitala upplevelsen stämde tidigare inte överens med den faktiska upplevelsen när djurägare besökte en fysisk klinik. AniCura har under de senaste åren expanderat kraftigt genom förvärv...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon