De bestämmer över Escenics framtid

In Escenic, Nyheter by edenstromLämna en kommentar

Det norska mediaframgångsrika CMS:et Escenic har satt samman en Product Advisory Board. Gruppen ska ventilera åsikter och ta fram riktlinjer för hur hur CMS:et ska se ut i framtiden. Gruppen består av seniora utvecklare och ledningsrepresentanter för Escenic’s största kunder (Key Accounts antar jag?) 10-12 kundorganisationer (här är kunderna) Medlemmar utvalda från regionala användargrupper Medlemmar inbjudna av Escenic Hade jag varit CMS ansvarig på en tidning och efter en stor, dyr upphandling valt Escenic hade jag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment