Facebook Connect eller Google Friend Connect? Rpxnow.com!

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Social Login / OpenID, Sociala media / web2.0 by edenstrom2 Comments

Facebook Connect eller Google Friend Connect? De båda sammankopplande, sociala användar- och communitytjänsterna för sajter utkämpar för tillfället en ganska jämn kamp. Valet kan förenklas genom att välja Rpxnow.com. Tjänsten med det lite krångliga namnet Rpxnow.com är ett API som låter besökarna visa upp sig och bli sajtmedlemmar. Oavsett om de kör Facebook Connect, Google Friend Connect, OpenID, Yahoo!, AOL eller MySpace.com. Skönt för oss webbutvecklare. Men vilka då? Finns det webbutvecklare som utvecklar någon av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment