DeLaval byter byrå, släpper nya koncernwebbplatser

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DeLaval har börjat rulla ut de första nya Episerver CMS-webbarna som ryms under Delaval.com. En av de första lanseringarna blev den tyska. Men alla andra landssajter väntas följa kort efter. Det är svenska Making Waves (tidigare Nansen) som är ny huvudleverantör till industriföretaget.Sajten jobbar även med CloudFlare, New Relic och Google Analytics UA. DeLaval ingår i Tetra Pak-koncernen och dess huvudsakliga inriktning är utrustning till mjölkproduktion. DeLaval har 4500 st anställda. DeLaval jobbade så sent som 2015 med nearU...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.