MKSE Digital Excellence Awards: Bästa webb inom Bygg- och Fastighetsverksamhet

In CXM, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är dags att avslöja årets alla vinnare! Inom MKSE Digital Excellence Awards Bygg- och Fastighetsverksamhet i år fanns det två nominerade större releaser som gick en tuff match. Digitalt storsatsande Castellum.se på en Episerver CMS samt Hjaltevadshus.se på en ny WordPress.Och NetRelations release för Castellum är årets vinnare bästa webb inom Bygg- och Fastighetsverksamhet. Det är en webbplats som driftas bra, laddar enormt fort om 1,66s (trots aningen slö responstid), har tänkt på säkerheten och får...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.