Designbyrån förfinar remote-processer, designar för startups under pandemin

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den nystartade designbyrån Grafikwerket omsatte 5 Mkr under sitt första verksamhetsår 2019 med kunder som Airbnb, Google AI, Google Ventures och Dreams. Då marknaden förändrades radikalt i slutet av mars ska grundarna valt fokusera på samarbeten med snabbrörliga, mer distansarbetande startups isätllet. Grafikwerket ska gjort hela 8 investeringar i onoterade bolag (senast Invajo och Coupleness) som man nu kommit att jobba nära med. Ett lyckat sista kvartal ska genererat en likvid som gjorde att bolaget hade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon