Det visar Capgemini upp under nästa veckas Sthlm Tech Fest 2017

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capgemini är stolt huvudsponsor av årets STHLM Tech Fest 2017 som väntas samla fler än 5000 deltagare från gräddan av svenskt och internationellt näringsliv. Tight matchade tillsammans med de hetaste, nya lokala startups'en samt alla befintliga unicorns. Capgemini berättar nu mer om bolagets del i schemat och vad vi kan vänta av "festivalen". Efter att söndagens VIP-middag startat upp eventet i Stadshuset kan deltagarna vänta sig följande schema från management och IT-bolaget under de kommande två...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.