Di.se släpper ny digitalsatsning på egen domän, skippar startsidan

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Di.se väljer att släppa mer på sin EPiServer upprättning. Och för första gången på länge - kanske någonsin - på en egen, nyinköpt domän.Detta för det nya, egna digitalfokuserade magasinet och repotagesatsningen. En produkt vars namn ännu är okänt, men vad som väntas bli ett "semi-svar" på BreakIT's framgångar nu i mars och april. En ny satsning som rekryterat CS's redaktör, Metros viralgranskare och även fått in några ompositionerade DI-reportrar. Gänget bakom berättar för Beaconomist om att de kommer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kit.se har mellan 5-10 likes för varje påkostad grafiskt och videoförsedd egen artikel just nu. Ser bra ut. Lycka till!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.