Drupal 8 i beta för sjunde gången, ont om tid att jobba på core

In CXM, Drupal, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Drupal 8 närmar sig, men det går inte fort. Den sedvanliga betafasen inleddes redan 1:a oktober och ligger nu i sin sjunde iteration när Drupal 8 beta 7 släpptes under veckan som gick. Kan det vara så att bristen på dedikerad, kompetent Drupal-arbetskraft bland de många open source bidragana lett till det mycket utdragna fyraåriga arbetet sedan produkten först utannonserades? Bland de runt 2500 som bidrar till "Drupal 8 core" (kärnan, källprodukten i version 8) är nästan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tack Martin, dock bara 6 platser kvar (av 50) så bäst anmäla sig snart för de som vill komma :)

  2. Er #drupal8 lanseringsinformation leder till en 404 @wunderkraut_se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.