Drupal 8 släpps i RC1 efter sex långa år

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under natten har Drupal 8 i en RC1 äntligen släppts. En release candidate (RC) är fortfarande en betaversion av produkten, men den är så pass klar att den har potentialen att blir slutgiltig, "final" produkt.Det finns numera inga kritiska buggar, men fortfarande 929 större (major) buggar och hela 5227 andra fel. Därmed har mer CXM-redo Drupal varit i beta i 53 veckor. Och produkten har omtalats av grundarna m fl i rekordlånga sex år (!). Lika lång tid som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hahahha. #drupal8 alpha är 2,5 år gammal .drupal misshandlar release cycle terminologin.

  2. Hmm, nu är ju Acquia ett företag som, så många andra företag, försöker växa och må bra. Kopplingen att Acquia är Drupal är lite förlegad och uttömd vid det här laget tror jag.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.