Drupal 8 släpps i RC1 efter sex långa år

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Under natten har Drupal 8 i en RC1 äntligen släppts. En release candidate (RC) är fortfarande en betaversion av produkten, men den är så pass klar att den har potentialen att blir slutgiltig, "final" produkt.Det finns numera inga kritiska buggar, men fortfarande 929 större (major) buggar och hela 5227 andra fel. Därmed har mer CXM-redo Drupal varit i beta i 53 veckor. Och produkten har omtalats av grundarna m fl i rekordlånga sex år (!). Lika lång tid som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hahahha. #drupal8 alpha är 2,5 år gammal .drupal misshandlar release cycle terminologin.

  2. Hmm, nu är ju Acquia ett företag som, så många andra företag, försöker växa och må bra. Kopplingen att Acquia är Drupal är lite förlegad och uttömd vid det här laget tror jag.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.