Eepiseervii, EPiServer in i Finland

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom1 Comment

När EPiServer lyckats i vitt skilda länder som Sverige, England, Norge och Nya Zeeland borde väl även framgång kunna nås i Finland. Det nordiska grannlandets CMS-marknad rymmer produkter som Sharepoint, Plenware Multinews 3 CMS och Navia CMS. Ansvarig för EPiServer i Finland blir Kalle Bäckman, tidigare på Logica....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Vilka CMS dominerar i Finland? | MKSE.com - All about CMS

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.