Eleiko ska slå fler världsrekord med Litium för B2B och B2C e-handel

In litium, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Professionell tyngdlyftningsaktören Eleiko säljer utrustning till gym och tävlingar som VM och OS. Över 1000 världsrekord ska ha slagits med Eleikos skivstång. Eleiko växer kraftigt inom fitness-marknaden och idag omsätter runt 400 Mkr. Tidigare uteslutande försäljning mot B2B bedrivits. Nu väljer Eleiko att även satsa på digital direktförsäljning till konsument. "– Vi säljer redan idag våra produkter i över 100 länder. För e-handeln kommer vi att växa affären marknad för marknad, men målet är en global...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon