Elevated X Adult CMS satsar på mobilwebb, tour och medlemshantering

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hollywoods näst största industri har, som MKSE.com skrivit om tidigare, så klart sin egen variant av CMS. Antalet sajter inom industrin är enormt många och då de inte klarar sig med open source-lösningar finns självklart en mer nischad plattform att bygga utifrån för utvecklarna. Nu har branschgiganten Elevated X - "Adult CMS software" (PHP/MySQL), med över 2000 kunder, släppt en ny version av sitt CMS. Den siktar främst in sig på nya egenskaper inom mobilsajtsproduktion samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.