EPiServer gathering, Escenic roligare

In Escenic, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sociala media / web2.0 by edenstromLämna en kommentar

I veckan samlades 250, enligt EPiServer, EPiServer-utvecklare och användare på Oscars i Stockholm för att lyssna på föredrag, jämföra EPiServer projekt och titta på nya moduler (X3 bl a). De ämnen på agendan som INTE handlade om välkända EPiServer CMS 5 egenskaper som Windows Workflow Foundation och Microsoft SharePoint integrationen var: . Hur Tibble och 15 friskolor kopplats samman med hjälp av EPiServer. . Google Maps integration Det var egentligen det. Escenics vintergenomgång i Stockholm tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.