EPiServer moduler gratis

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom2 Comments

Även EPiServer börjar så smått erbjuda kodexempel och moduler gratis. Det är den norska kodrepositoryn Coderesort som erbjuder den nya modulen EPiWebParts gartis. Koden ska vara en del av norska regeringens webbplats. Trender. If You Can't Fight 'Em, Join 'Em. EPiServer konsulten DropIT säljer en liknande modul i Extension X3. Enligt uppgift tjänar de bra pengar på denna. DropIT turnerar i skrivande stund runt och marknadsför Extension X3 till nya och existerande kunder.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jovisst måste det finnas alternativ till X3 som mest knyter kunden hårt mot leverantören av produkten. Flashiga applikationer i all ära men funktion måste gå först. Då borde det räcka med WebParts som faktiskt är en standard i jämförelse med X3!

  2. Jovisst måste det finnas alternativ till X3 som mest knyter kunden hårt mot leverantören av produkten. Flashiga applikationer i all ära men funktion måste gå först. Då borde det räcka med WebParts som faktiskt är en standard i jämförelse med X3!

Leave a Comment