EPiServer 7.5 Episerver, Nyheter

EPiServer moduler gratis

In Episerver, Nyheter by edenstrom2 Comments

Även EPiServer börjar så smått erbjuda kodexempel och moduler gratis. Det är den norska kodrepositoryn Coderesort som erbjuder den nya modulen EPiWebParts gartis. Koden ska vara en del av norska regeringens webbplats. Trender. If You Can't Fight 'Em, Join 'Em. EPiServer konsulten DropIT säljer en liknande modul i Extension X3. Enligt uppgift tjänar de bra pengar på denna. DropIT turnerar i skrivande stund runt och marknadsför Extension X3 till nya och existerande kunder....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jovisst måste det finnas alternativ till X3 som mest knyter kunden hårt mot leverantören av produkten. Flashiga applikationer i all ära men funktion måste gå först. Då borde det räcka med WebParts som faktiskt är en standard i jämförelse med X3!

  2. Jovisst måste det finnas alternativ till X3 som mest knyter kunden hårt mot leverantören av produkten. Flashiga applikationer i all ära men funktion måste gå först. Då borde det räcka med WebParts som faktiskt är en standard i jämförelse med X3!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.