Tusentals utvecklare bygger Fast Companys webbplats

In Drupal, Nyheter by edenstromLämna en kommentar

Den välkända IT-tidskriften Fast Company har valt Drupal som nytt CMS. Ett intressant val. Som tidigare nämnts är tidningarnas CMS-upphandlingar bland de mest detaljspecificerade och krävande. Alla anställda, inte bara IT-, marknads- och informationschefen, ska dagligen använda CMS systemet. Tidningarna har mycket höga krav på innehållshantering, uppetid och redaktörsstöd. Bland mycket annat. Fast Company hoppas de publicerade lärdomarna och modulerna från deras arbete med www.fastcompany.com tas upp av Drupal communityt. Ett community som i sin tur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.