EPiServer skickar jurister på större Drupal-partner

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström15 Comments

Update: Under lördagen och söndagen har ett juridiskt litet krig utspelat sig mellan Maria Wasing, Marknadschef på EPiServer och NodeOnes VD Thomas Barregren. Detta efter att NodeOne i tre veckor (om MKSE.com räknat rätt) använt sig av EPiServers namn i en 975*100 pixels annons på IDG InternetWorld. NodeOne länkar även annonsen till en bloggpost där CMS:en jämförs. EPiServer vill inte att deras varumärke används i andras marknadsmaterial. NodeOne tycker sig ha rätt till det eftersom de... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Update: Maria ska ha credd för att juristerna faktiskt hann fram med ett brev redan den 6/9. Det är NodeOne som varit sega med att få upp ärendet i deras bloggpost.

 2. Suck Martin, blir lite oproffsigt intryck det här när silkesvantarna åker på så fort det handlar om EPI. Nu väntar alla på nästa Drupalchock artikel som plåster på såren för alla i EPIsekten.

 3. Tappar inte hela MKSE’s ”oberoende” journalistik fotfäste nu när du inte är så ”oberoende” längre Martin?

 4. Relevant fråga, men hellre ett mkse med en lite beroende Martin än inget mkse. Vi i Drupalkretsar känner oss lite motarbetade ibland, absolut! ;) Jag vill ändå ge Martin cred för ett bra jobb med mkse!

 5. High road, Tomas! Bra! :) För övrigt är nog Martin varken mer eller mindre beroende nu än när han jobbade med Cybercom? ;)

 6. Whine2K på Epi som borde fokusera på att bygga bra produkter istället för att gnälla för att de blir jämförda med Drupal. Heja NodeOne, go get ’em – Sverige förtjänar bättre CMS och mindre licenspengar…

 7. What does that have to do with anything?

  I don’t speak or read Swedish, but I’m not sure I need a translator to figure out what you’re saying. So what if I’m transgendered? 

  Your observation is quite offensive, and absolutely unnecessary.

 8. Nodeone kunder som överger Drupal = Sonyericsson (WP), SF.se (epi), Bonnier (epi), LRF (epi utom LRFmedia)

Leave a Comment