EPiServer Commerce, hööks, inRiver, Jetshop, Star Republic Episerver Commerce, Jetshop, Nyheter, Omnikanal, PIM, Star Republic

Episerver ut, Jetshop SaaS in när Hööks satsar internationellt

In Episerver Commerce, Jetshop, Nyheter, Omnikanal, PIM, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter bara 2,5 år kastar Häst- och hundkedjan Hööks ut sin inRiver PIM-integrerade Episerver Commerce installation av Star Republic. Allt till förmån för en SaaS-lösning från Jetshop som enligt retailkedjan ska vara bättre anpassad för en framtida global omnikanalsatsning.

“- Jetshop var ett naturligt val för oss. Vi sökte en ny partner som vet vad det innebär att verka på flera marknader samt i flera kanaler och som kan bistå oss i att tillmötesgå de krav som våra kunder ställer på oss. Men viktigast av allt var att hitta en partner som vi verkligen kan prata e-handel och omnikanal med.”

Säger Joachim Höök, VD på Hööks Hästsport AB.

Vi har mer på samma ämne:  PostNord går hårt in på PWA, utmanar sina webb- och e-handelsleverantörer

Fredrik Hedblom, COO på Jetshop påpekar att de satsat mycket på att addera cross-border capabilities och omnikanalhandel till sitt SaaS-erbjudande mot mid-size retail.

I det nya projektet, som kommer släppas senare i höst, ingår e-handelsplattformen Jetshop Commerce som fortsatt kommer integreras med InRivers PIM-plattform och affärssystemet Harmoney från Pulsen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.