Episerver ut, Jetshop SaaS in när Hööks satsar internationellt

In Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver Commerce, PIM, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter bara 2,5 år kastar Häst- och hundkedjan Hööks ut sin inRiver PIM-integrerade Episerver Commerce installation av Star Republic. Allt till förmån för en SaaS-lösning från Jetshop som enligt retailkedjan ska vara bättre anpassad för en framtida global omnikanalsatsning.

”- Jetshop var ett naturligt val för oss. Vi sökte en ny partner som vet vad det innebär att verka på flera marknader samt i flera kanaler och som kan bistå oss i att tillmötesgå de krav som våra kunder ställer på oss. Men viktigast av allt var att hitta en partner som vi verkligen kan prata e-handel och omnikanal med.”

Säger Joachim Höök, VD på Hööks Hästsport AB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lakrids by Bülow ska erbjuda omni "lakrits-experience", köper in commercetools, Contentful, Sitoo, inRiver och Frontastic

Fredrik Hedblom, COO på Jetshop påpekar att de satsat mycket på att addera cross-border capabilities och omnikanalhandel till sitt SaaS-erbjudande mot mid-size retail.

I det nya projektet, som kommer släppas senare i höst, ingår e-handelsplattformen Jetshop Commerce som fortsatt kommer integreras med InRivers PIM-plattform och affärssystemet Harmoney från Pulsen.

Leave a Comment