Erik Lallerstedt tror på ModX CMS

In DAM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kaigan TBK fick i uppdrag att hantera både webb- och DAM åt Erik Lallerstedt Eriks Såser när de bygger ny, såsbildspäckad sajt. Business Developer / Partner Claes Friberg hälsar MKSE.com att den kommande sajten kommer placeras på en bas av ModX CMS tillsammans med deras plugin för att integrera QBanks PHP-baserade DAM. ModX är ett aningen ovanligare val för svenska webbplatser, men ett CMS Kaigan valt att stödja sedan några år tillbaka....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.