EU-ordförandeskapet väljer WordPress istället för Polopoly

In Nyheter, Open source PHP, Polopoly Atex, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inga fler dyra Polopoly-sajter när SE2009.eu släpper en ny kampanjsajt, eGov2009.se. Denna hamnar på WordPress CMS och Bazooka designar. Det är det 5:e eGovernment mötet mellan Europas ministrar med tillhörande konferens i Malmö den 18:e till 20:e november sajten berör. Men features kan de få. Trots en f.d. open source bloggmotor. Sajten innehåller: Bildgalleri Link collection Twitter-widget Fast registrera sig får ministrarna göra på American Express Business Travels verktyg (!). SE2009.eu av Cloud Nine gick loss...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment