Euro Accident sjösätter webbstrategi inom försäkring, handlar upp nya plattformar

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ännu ett privat konto till SiteVisions kundlista. Det är Euro Accident som idag väljer bygga sina nya webb på SiteVision CMS. Allt i en ny webbsatsning under 2019. Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag som erbjuder personriskförsäkringar och sjukvårdsförsäkringar till företag och deras medarbetare genom försäkringsförmedlare och partners. Under hösten 2018 startade Euro Accident ett projekt för att modernisera, effektivisera och målgruppsanpassa deras webbplats euroaccident.se. Projektet resulterade i att Euro Accident valde SiteVision som ny webbpubliceringsplattform....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon