Euromaster tar in Noos Digital som ny byrå, levererar digital strategy screening

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Noos Digital berättar att de är ny leverantör till Euromaster och euromaster.se. De ska i ett mindre, temporärt projekt stödja däck och serviceaktören med kombinerad insight / analysis, infrastrukturstöd och ett mer holistiskt marketing tänk. Uppdraget ska ha inletts med en "digital strategy screening". Tillsammans ska de ge däckbolaget en accelerad digital närvaro, hoppas man efter projeket är avslutat. Euromaster är en aktör som annars jobbat med Litium SaaS e-handel och så sent som förra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon