Eurosko köper upp ny commercetools, Contentful och Voyado

In Commercetools, Contentful, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Eurosko Gruppen, Skandinaviens största skokedja, är klara med Sveriges senaste commercetools, Contentful och Voyado projekt framtaget tillsammans med Avensia. Baserat på Avensias Excite-paket och leverans inom mer komponerbar och modern e-handel. Det ska handla om en mer modern e-handelsplattform som Eurosko hoppas kunna använda länge och växa vidare med.

0 st
butiker har bolaget i Sverige
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Våra butiker kommer alltid att vara den viktigaste delen av vår verksamhet, men Avensia hjälper oss att hitta den bästa vägen framåt för att använda de digitala kanalerna för att stödja den totala kundupplevelsen.”

Säger Torgeir Gulbrandsen, VD på Eurosko.

” – Vår nuvarande e-handelslösning begränsar oss, vi behöver en modern teknikplattform som vi kan använda under lång tid och växa med  .. Men den här typen av teknik och arbetssätt är nya grunder för oss så vi behövde en partner som kan stötta oss med kunskap, erfarenhet och teknisk expertis. Avensia var det starkaste alternativet jämfört med andra välkända konsultföretag eftersom de har hjälpt flera e-handlare att ta steget till en komponerbar arkitektur och har ett gediget kunnande inom hela det moderna handelslandskapet.”

Säger Hanne Løken Olsen, CMO på Eurosko.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bästa valet inom e-handel 2023, enligt Gartner. Skönhetsbolag ny på listan