Expressen.se släpper en experimentell sajt i månaden

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det verkar som vi kommer få se Expressen varje månad här på MKSE.com framöver. Thomas Mattson berättar att i dessa experiementella tider för mediahusen väntas åtminstone en ny sajt var 30:e dag från tidningen. Målet är att lanseras, analysera och sedan bestämma sig för vad som fungerar inför framtiden samt går bra med nya typer av intäktsmodeller. Nu i november är det tidningens 70-årsjubileum som är resultatet av arbetsgruppen "Expressen Labs" senaste utveckling. En sajt med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ser ut som om dom har gått på den där trendiga trend-trenden med att man ska blåsa upp innehållet för att inte högupplösta skärmar ska kunna visa mer än dom gamla.

    Dvs, man köper en större skärm med upplösning för att kunna se mer, och då gör sajtägaren allt större. för att “det ska se likadant ut för alla”.

    Förhoppningsvis har detta mode dött ut, innan alla sitter med 150″ 16K-skärmar och läser rubriker som är halvmeterhöga.

    Gamla expressen var ju länge en smal 80-talsslips som satt limmad längs högra kanten på skärmen. som en bård.
    Och nu ska man kanske gå för långt åt andra hållet istället?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.