Expressen.se släpper en experimentell sajt i månaden

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det verkar som vi kommer få se Expressen varje månad här på MKSE.com framöver. Thomas Mattson berättar att i dessa experiementella tider för mediahusen väntas åtminstone en ny sajt var 30:e dag från tidningen. Målet är att lanseras, analysera och sedan bestämma sig för vad som fungerar inför framtiden samt går bra med nya typer av intäktsmodeller. Nu i november är det tidningens 70-årsjubileum som är resultatet av arbetsgruppen "Expressen Labs" senaste utveckling. En sajt med... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ser ut som om dom har gått på den där trendiga trend-trenden med att man ska blåsa upp innehållet för att inte högupplösta skärmar ska kunna visa mer än dom gamla.

    Dvs, man köper en större skärm med upplösning för att kunna se mer, och då gör sajtägaren allt större. för att ”det ska se likadant ut för alla”.

    Förhoppningsvis har detta mode dött ut, innan alla sitter med 150″ 16K-skärmar och läser rubriker som är halvmeterhöga.

    Gamla expressen var ju länge en smal 80-talsslips som satt limmad längs högra kanten på skärmen. som en bård.
    Och nu ska man kanske gå för långt åt andra hållet istället?

Leave a Comment