eZ går i Drupal 8:s fotspår, Static Site Generators svårslagna

In Headless / Decoupled CMS, Ibexa, Nyheter, Open source PHP, Static Site Generator, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Norska eZ baseras i sin senaste version även de på senaste Symfony 2 ramverket. Även den större förändringen i nyligen släppta Drupal 8. Symfony 2 är speciellt framtagit för att erbjuda prestanda från de 30 olika komponenter som ingår i PHP-ramverket.eZ Systems kallar förändringen för den största på 12 år. Den inkluderar bland annat att gränssnittet lyfts ut i nya eZ Studio. Men frågan är om det räcker. Många röster hörs just nu om att det inte duger med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu har du nog lite dåliga källor Martin. Första releasen av Symfony2 kom juli 2011 (och första stegen togs redan 2006), och är inte speciellt framtagen för Drupal 8. Sedan använder Drupal 8 strax under 10 komponenter (http://symfony.com/projects/drupal), inte 30.

    Och sedan är det lite gamla nyheter med EZ och Symfony – redan 2012 gick man ut och berättade om det (http://share.ez.no/blogs/ez/an-explosive-cocktail-symfony-and-ez-publish-5-joining-forces).

    Och gränssnitt och Symfony har inte så mycket att göra med varandra :-)

  2. Har jag alltså fel att EZ annonserade Symfony redan 2012? Läste du ens länken – det är alltså deras egen nyhet….

  3. Äpplen och päron: 1/12 2015: “eZ tar nå inn fullverdig støtte for Symfony 2. Farstad kaller dette den største nyheten.”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.