Magento tappar en av sina största referenser till hybris när Nespresso nysatsar

In Adobe Magento 2, Marketing Automation, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Att topp-3 referensen Nespresso, med 3 miljoner månatliga besökare bara i USA, lämnar Magento är ett stort bakslag för open source plattformen. För nu har fler än 50 sajter, tidigare på Magento, ersatts med SAP hybris javabaserad e-handel. Bara under 2015. Magento 2 kan ha kommit för sent. Och Nespresso, med stora ambitioner för effektiv handel online och via olika typer av marketing automation aktioner valde ett mer Enterprise-anpassat alternativ. Nu finns bara Magento kvar för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag har svårt att tänka mig att Top Million sajterna har råd med plattformen. De är nog nöjda med sin uppåtgående Top 10 000 kurva. Dessutom verkar miljonsajterna lida av tillfällig brist på data, många system har samma hockeyklubba i röda linjen på Builtwith.
    Men hybris är, i Scerige, inte samma efter SAP uppköpet. Skulle säga att q3 2014-q2 2015 var “förlorade år” av integration och stukat sälj.

  2. Jag läste nog artikeln fel. Det står ju att 50 siter har flyttat från Magento till SAP Hybris. Jag läste 50 olika företag. Men det var i själva verket bara nespresso. :D

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.