Facebook utser svenskt martech-bolag som ny Creative Partner

In Facebook Open Graph, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Flowbox är stolta över att berätta att de är en första svensk Facebook Creative Partner. Flowbox är en UGC-bolag inom marknadsföring som producerar en lösning för att hantera olika typer av innehåll över flera kanaler. Hela 450 olika kunder från 20 länder ska redan vara användare till den svenska UGC-tjänsten. ” - Vi är väldigt stolta och tacksamma för denna utmärkelse. Att vara det första företaget grundat i Sverige som blir en Creative Facebook Partner är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon